Left Fortsæt med at handle her
Ordre

Din kurv er i øjeblikket tom

Promotion
Read more

Lemaire

Lemaire-familiens historie begynder i Hautvillers mod slutningen af ​​det 19. århundrede, champagnens vugge, hvor en familietradition blev født. En gartner og digter, hr. Désiré Lemaire, købte de første jorder af det, der i dag bliver domænet for Maison Roger-Constant Lemaire.

Faktisk var det hans barnebarn, Roger-Constant, der forstod vigtigheden af ​​at blande druerne efter deres oprindelse for at skabe en kvalitetschampagne. I 1945 fordoblede han godsets areal og flyttede familiens epicenter til Villers-sous-Chatillon.

Brigitte Lemaire, Roger-Constants datter, giftede sig med Gilles Tournant, som viste sig at være en meget talentfuld ung vinmager, og sammen fortsætter de med at fastholde familietraditionen med deres børn Sebastien og Guillaume. Deres credo er produktionen af ​​exceptionel champagne, ved hjælp af sjældne og exceptionelle vinificeringsmetoder, mere økologiske metoder.

Ejendommen strækker sig nu til 12 hektar, familien eksporterer sin produktion til hele verden under navnet Roger-Constant Lemaire.Familien er stolt af sine forpligtelser til økologi gennem sine investeringer i indkøb af økologisk tang til at gøde hans vinstokke. Druerne udvælges og høstes i hånden, kun det første tryk bruges til at lave champagnen. 

Vinificeringen er strengt UDEN malolaktisk gæring, en metode som sikrer enestående kvalitet til champagnen ved at bevare druernes naturlige syre. De producerede champagner er alle BRUT, med et ret lavt sukkerniveau, der udelukkende kommer fra rørsukker. 

Lemaire